pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Mijn aanbod
  5. /
  6. Teamcoaching

Teamcoaching

 

Een fijne werksfeer en goede samenwerking, essentieel voor werkplezier, groei en ontwikkeling.

Teamsamenwerking is altijd in ontwikkeling. Zeker als er veel gebeurt in de omgeving van je team. Teamontwikkeling kun je dan ook niet los zien van de koers en opgave van je team in een veranderende omgeving. 

Gezamenlijke teamreflectie is daarom misschien wel de beste tijdsbesteding wanneer je als team bij elkaar komt: bouwen aan vertrouwen en aan het vermogen samen te reflecteren op het werk. Regelmatig samen reflecteren maakt dat je als team meer druk aan kunt, innovatiever bent en beter presteert.

Aanleidingen voor teamcoaching

Soms is er een concrete, directe aanleiding om te kiezen voor teamcoaching: een collega die vertrekt, een doorstart met nieuwe collega’s, een aanstaande fusie, onderlinge gespannen verhoudingen, sterk uiteenlopende ambities binnen het team, verkennen of vergaande samenwerking met een nieuwe collega in de maatschap een goed idee is.

Meestal wordt teamcoaching ingezet voor periodiek onderhoud. Om de onderlinge verbindingen te verstevigen, veranderde ambities te delen, elkaar (opnieuw) te inspireren, samen nieuwe stappen te zetten.

Denk aan een (jaarlijkse) teamdag op een aantrekkelijke locatie, evt. met een followup in de eigen huisartsen/eerstelijnspraktijk.

Wil je met je team aan de slag?

In een eerste gesprek verkennen we wensen en mogelijkheden voor een traject op maat.

Neem contact op